ספגטי בולונז
רוטב עגבניות לספגטי

ספגטי בולונז

נכון שהכי קל לרתיח מים ולבשל פסטה? עכשיו רק נותר להחליט איזה רוטב אנחנו רוצים מעל. אם הא לכם לפנק את המשפחה או האורחים בספגטי עם רוטב בשר משובח ופשוט להכנה, הנה המתכון שאותו חיפשתם.

מצרכים:

פסטה כמובן. כל סוג הולך אבל אני מעדיפה ספגטי.

אגב, אפשר לאכול את הרוטב על מצע של אורז. לא חייבים פסטה.

בשר בקר טחון (500-750 גר)

פפריקה מתוקה

מלח

רוטב עגבניות קנוי (עדיף של ברילה)

מים חמים

אופן ההכנה

את הפסטה כמובן מכינים רגיל. יש אומרים שהפסטה לא מחכה לאף אחד!! אבל אני מכינה אותה מתי שנוח לי.

מטגנים את הבשר עם מיט שמן עד שמשחים. חשוב לא לפורר מדי את הבשר, הכי כיף לאכול ולהרגיש פיסות בשר טחון ואיכותי בספגטי.

כשמתחיל מעט להשחים, פזרו מעל פפריקה מתוקה ומעט מלח. המשיכו להשחים עד שרוב הבשר עשוי. אם יש חלקים ורודים שאינם עשויים זה בסדר גמור, זה יתבשל בהמשך.

 

הוסיפו לבשר שתי כוסות מים חמים, ואת הרוטב הקנוי. בשלו על אש בינונית עד שכל המים מתאדים ונשאר בשר יפה עם רוטב אדום וסמיך.

מי שאוהב הרבה רוטב עגבניות יכול לשפוך למחבת עוד צנצנת של רוטב קנוי ולתת לנוזלים להתאדות.

 

מה נשאר לעשות?

תטעמו, תקנו את הטעם אולי עם עוד מעט מלח ופלפל, הגישו עם הספגטי או האורז ואל תשכחו כוסברה טרייה קצוצה כדי להרגיש שאתם באיטליה או לפחות במסעדה איטלקית יוקרתית.

 

בתיאבון!

 

 

 

 

כתיבת תגובה

סגירת תפריט
דילוג לתוכן