עוף באורז ותירס

עוף באורז ותירס

חומרים:

  • 3 בצלים גדולים
  • 1/2 1 כוסות אורז
  • קופסת תירס
  • 6-8 חתיכות עוף
  • 2 כפות א. מרק בצל או 2 כפות אבקת מר עוף.

אופן ההכנה:

  1. לטגן שלושה בצלים עד להזהבה, להניח בתבנית בינונית.
  2. להוסיף את האורז השטוף, לשפוך מעליו את התירס.
  3. מעל התירס להניח את העופות. לערבב את 2 כפות אבקת המרק ב1 וחצי כוס מים ולשפוך על העוף. לכסות את התבנית בנייר כסף, לאפות במשך כשעה וחצי בחום של 180 מעלות ולהגיש.

ניתן להוסיף לצד התירסים, תפוחי אדמה, בטטות, פלפלים גזרים וכדומה ולהפוך את המאכל למעדן.

כתיבת תגובה

סגירת תפריט
דילוג לתוכן