פיצה ביתית

ppppppppppppppppppלא חייבים להזמין פיצה מפיצריה גם אם אתם יודעים את המספר בעל פה. הכנת בצק פיצה אינה משימה קשה וניתן אף להינות מהתהליך יחד עם הילדים. השתמשו בחומרי גלם טריים ותהנו מבצק פיצה טעים ותוספות שיעשירו את הטעם של הפיצה. כל אחד יכול להוסיף את התוספת האהובה עליו החל מעגבניות, זיתים, פלפלים צבעוניים וכלה באנשובי, פטריות וגבינה בולגרית.

ניתן להכין כמות גדולה של בצק ולהקפיא את מה שלא משתמשים. ביום בו תרצו להכין פיצה, פשוט הוציאו מהמקפיא, הפשירו בטבעיות על השיש במטבח, רדדו, קשטו, הכניסו לתנור ו… בתיאבון!!

 

הנה מה שצריך כדי להכין בצק פיצה

חומרים ל2 פיצות דקות:

3 וחצי כוסות קמח

חצי שקית שמרית

כוס ורבע מים פושרים

כף דבש או סילאן

כפית וחצי מלח

 

מה עושים?

 

במיקסר לשים את כל החומרים יחד לאחר שהוספתם את המים בהדרגה. מעבדים עד שהבצק רך וחלק. מכסים ומחכים עד שהבצק יכפיל את נפחו.

מרדדים את הבצק, מקשטים עם תוספות כפי שנאמר בתחילת הפוסט. לא חייבים להכין רוטב עגבניות, מי שאוהב יכול למרוח קטשופ.

אופים כ10 דקות בחום גבוה (225-240 מעלות) עד שהבצק משחים והגבינה מבעבעת.

 

כתיבת תגובה