קציצות עוף מטוגנות

קציצות עוף מטוגנות

מצרכים:

1/2 קילו עוף טחון

1 בצל קצוץ דק

צרור פטרוזיליה קצוץ

2 פרוסות לחם שהושרו במים ונסחטו

1 ביצה

מלח ופלפל לפי הטעם

כפית אבקת אפייה (מוסיף לאווריריות של הקציצה)

אופן ההכנה:

לערבב את כל החומרים, את פרוסות הלחם הרטובות לפרק ולשלב בתערובת. באמצעות 2 כפות ליצור צורה של עיגול ולטגן במחבת חמה עם שמן עד הזהבה. ניתן להרטיב מידי פעם את הכפות במים כדי שיהיה קל יותר ליצור עיגולים מהתערובת.

את הקציצות המוכנות לקרר על צלחת עם נייר סופג.

בתיאבון!

מאת טל אזרד

לפוסט הזה יש תגובה אחת

כתיבת תגובה

סגירת תפריט
דילוג לתוכן