You are currently viewing אפונה – מתכון בסיסי
אפונה

אפונה – מתכון בסיסי

לא כל מתכון חייב להיות כזה שרצים בשבילו לספרי הבישול. ישנם מתכוני בסיס לחומרי גלם פשוטים וטעימים שקל וכיף להכין ולאכול.

אפונה עדינה היא מעדן אם יודעים איך להכין ואפילו הילדים שלכם שלא אוכלים "ירוק" , ישמחו כשתגישו אותה לשולחן.

 

אפונה
אפונה

 

טגנו בצל קצוץ והוסיפו אפונה עדינה קפואה.

מלאו במים כמעט עד הסוף והביאו לרתיחה.

הורידו לאש בינונית וכסו עם מכסה לפחות לחצי שעה עד שהאפונה מתרככת.

לבסוף הוסיפו אבקת מרק עוף ופלפל שחור והגבירו לאש חזקה עד לאידוי כל הנוזלים.

כתיבת תגובה