כל כך פשוטים להכנה שלא תבינו איך לא הכנתם אותם עד היום!
המצרכים הדרושים:
200 גרם חמאה
200 גרם שוקולד מריר (2 חפיסות)
3 ביצים
1 כוס סוכר (מי שמעדיף יותר מתוק אפשר עוד רבע כוס)
2/3 כוס קמח (רגיל)
תוספות – לא חובה
שוקולד לבן
שוקולד פצפוצים/עם אגוזים
איך מכינים?
ממיסים יחד את השוקולד והחמאה. ניתן לעשות זאת במיקרוגל.
מקציפים את הביצים עם הסוכר כחמש דקות ומאחדים עם תערובת החמאה והשוקולד.
מוסיפים קמח ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
אם רוצים שיהיה יותר מעניין לעין ובפה, זה השלב להוסיף חתיכות של שוקולד לבן או את השוקולד עם האגוזים. מערבבים שוב ושופכים לתבנית.
בראוניז צריכים להיות נמוכים ונימוחים ולכן הקפידו על תבנית אחת גדולה או שתיים קטנות. התערובת לא תופחת הרבה. מה שמתקבל בתבנית זה גם מה שיוצא מהתנור.
מכניסים לתנור חם (בין 180 ל200 מעלות) לכ25 דקות.
יאמי!!