מתכון טעים מאד, נראה טוב והכי חשוב – קל להכנה
מתאים לארוחות חגיגיות, סעודת שבת וחג ולכל עת שמתחשק.
החומרים:
סלסלת עגבניות שרי
חבילת פטריות שמפיניון טריות
כמה שיני שום {לפי הטעם}
חבילת צנוברים
שמן
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
חותכים את העגבניות לחצי
אח"כ הפטריות פורסים לפרוסות לא עבות מדי ואותן חוצים לחצאים.
את שיני השום לקטוש או לקצוץ דק דק עם סכין.
את הצנוברים לקלות עם מעט שמן על מחבת – יש להקפיד לערבב את הצנוברים כל העת ולא לעזוב לרגע כדי שלא יישרפו – עד להשחמה קלה.
להוסיף תיבול לפי הטעם
בתיאבון!
הערות: הסלט שבתמונה לפני תיבול 🙂
המתכון באדיבות רוחמה שטרן