עוף חמוץ מתוק

עוף חמוץ מתוק

עוף בסגנון סיני.

חומרים:

  • 6-8 חתיכות עוף
  • 4 כפות חומץ
  • 4 כפות סוכר
  • 1/2 כוס מיץ תפוזים טבעי
  • 2 כפות דבש
  • 4 כפות רוטב סויה
  • 10 שיני שום כתוש
  • מעט פלפל שחור, קורט מלח
  • 4 כפות רסק עגבניות או קטשופ.

אופן ההכנה:

  1. להניח את העופות בתבנית.
  2. בכלי נפרד לערבב 4 כפות חוץ
  3. 4 כפות סוכר
  4. 1/2 כוס מיץ תפוזים טבעי
  5. 2 כפות דבש
  6. 4 כפות רוטב סויה
  7. 10 שיני שום כתוש
  8. מעט פלפל שחור, קורט מלח, ו4 כפות רסק או קטשופ. לשפוך את הרוטב על העופות, לכסות בנייר כסף, לאפות בחום של 180 מעלות, במשך כשעה ורבע עד להשחמה מלאה. ב10 דקות האחרונות להוציא את נייר הכסף ולהמשיך באפייה בלעדיו.

כתיבת תגובה

סגירת תפריט
דילוג לתוכן